Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Θα προηγηθεί σύσκεψη αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Ο πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα αύριο, καθώς αύριο θα τεθεί σε ψηφοφορία το σχέδιο νόμου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).
Μπορεί ο ίδιος στην Βουλή να παρέστη μόνο στην χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας για να ψηφίσει κατά της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά συγκαλύπτοντας τον συνεταίρο του Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά η ψήφιση του ΕΝΦΙΑ πρόκειται να αποφέρει στα κρατικά ταμεία 2,65 δισ. ευρώ, που θα το πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια.
Η.Β.