«Πόσο ψεύτης ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου μα πόσο ψεύτης». Αυτό το καυστικό σχόλιο έκανε σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα για τον δημοσιογράφο που την κατηγόρησε ψευδώς ότι έχει αποσπάσει στο γραφείο της πρώην υπάλληλο του ΣΔΟΕ και αφού του έστειλε εξώδικο αυτός ισχυρίστηκε ότι δεν το έλαβε.
«Δεν θα ρυπάνω τον δημόσιο διάλογο, παραμονές εκλογών, αλλά πόσο ψεύτης ο Μπάμπης Παπαπαναγιωτου μα πόσο ψεύτης. Όχι ότι περίμενα κάτι περισσότερο από τον πρώην μετακλητό του πρωθυπουργού που είχε βάλει τη γυναίκα του να παριστάνει συγγενή θύματος στο Μάτι και να στέλνει ανώνυμα γράμματα, εργαλειοποιώντας χυδαία την τραγωδία. Πόσο ψεύτης, πόσο άθλιος» αιχμηρά αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Και εξηγεί αποδομώντας το αφήγημα του δημοσιογράφου ότι «ο συνεργάτης του το παρέλαβε το εξώδικο, επιπλέον είναι και βλακώδες να λες πως δεν το έλαβες: η επίδοσή του αποδεικνύεται από τον δικαστικό επιμελητή που το παρέδωσε» ενώ παραθέτει την ανάρτηση του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου που το επιβεβαιώνει.
Ο κ. Παπαπαναγιώτου αγνοεί ότι το Facebook παρουσιάζει αυτομάτως την ημ/νία μίας ανάρτησης, εάν αγγίξεις με τον κέρσορα απαλά στην ώρα που έχει γίνει.
— Sotiropoulos (@Sotiropoulos) June 5, 2024
Επίσης αγνοεί τί σημαίνει επίδοση εξωδίκου και νόμιμη παραλαβή του.
Ενδεχομένως να τα μάθει, από τα αρμόδια όργανα.
Το 10ήμερο… https://t.co/5XTtZfPmK2
«Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο εν λόγω κύριος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, επειδή δεν κάνω πίσω στο Πόθεν Έσχες των 41 ακινήτων και του σπιτιού Βολταίρου» σημείωσε η Έλενα Ακρίτα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Ακρίτα προσθέτει καυστικά «παρεμπιπτόντως, περιμένω τις μηνύσεις που έστειλε η κ. Γκραμποφσκι σε Μαρινάκη και Κοττάκη».
Στο τέλος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεν παρέλειψε να αναφέρει σε υποσημείωση «Υ.Γ. Κυρία Κλείτου, εσείς το λάβατε το εξώδικο ή να ανησυχήσω;».
Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου είχε αναπαράγει τις συκοφαντίες του Μπάμπη Παπαπαναγιωτου και είχε ειρωνευτεί την Έλενα Ακρίτα γράφοντας «Μας τα είπαν και άλλες Έλενα Ακρίτα και μετά ρώτησαν δικηγόρο....και μετά σιωπή!».
Μας τα είπαν και άλλες Elena Akrita και μετά ρώτησαν δικηγόρο....και μετά σιωπή! pic.twitter.com/EgFDSASXJI
— Lina Kleitou (@LKleitou) June 4, 2024