Live τώρα    
Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ / Η ειρωνική επιστολή Σεφεριάδη στη ΝΔ για τον νεκρό πατέρα του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ / Η ειρωνική επιστολή Σεφεριάδη στη ΝΔ για τον νεκρό πατέρα του

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΠΕΚΕΠΕ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Με μια επιστολή και υποδόρια ειρωνεία απάντησε ο Γιάννης Σεφεριάδης στη ΝΔ μετά την κλήση του νεκρού πατέρα του στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο πατέρας του, Βαγγέλης Σεφεριάδης είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ από τον Σεπτέμβριο του 1999 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2002.

Η ΝΔ χωρίς να ελέγξει τίποτα τον συμπεριέλαβε στους μάρτυρες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αν και ο Βαγγέλης Σεφεριάδης είναι νεκρός από το 2016.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ο πατέρας μου θα δυσκολευτεί να εμφανιστεί να καταθέσει καθώς δεν είναι στη ζωή από το 2016», σημειώνει στην επιστολή του προς το προεδρείο της εξεταστικής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γιάννης Σεφεριάδης και κλείνει λέγοντας.

«Καλή επιτυχία στο έργο σας, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς».

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Σεφεριάδη 

«Προς προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Λαμβάνοντας γνώση πως στην κατάρτιση του καταλόγου μαρτύρων που πρότειναν τα κόμματα για τη διερεύνηση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, η ΝΔ συμπεριέλαβε ως μάρτυρα και τον πατέρα μου Ευάγγελο Σεφεριάδη ως πρώτο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ (20.9.1999 έως 19.9.2002) θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ο πατέρας μου θα δυσκολευτεί να εμφανιστεί να καταθέσει καθώς δεν είναι στη ζωή από το 2016.
Θα ερχόμουν εγώ αντ’ αυτού, αλλά το μεταχειρισμένο Opel Astra Ασημί του 1999 που μου άφησε – η μόνη περιουσία που έβγαλε από χρόνια διοίκησης του σε δημόσιους οργανισμούς – είναι στο συνεργείο.
Καλή επιτυχία στο έργο σας, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Με τιμή,
Γιάννης Σεφεριάδης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0