Live τώρα    
Λευκάδα - Κάθισμα / Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα 30χρονος μια εβδομάδα πριν το γάμο του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λευκάδα - Κάθισμα / Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα 30χρονος μια εβδομάδα πριν το γάμο του

(ilefkada.gr)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (25.05.2025) στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας. Ο άτυχος 30χρονος ο οποίος ήταν να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα, βρέθηκε στη Λευκάδα για διακοπές με φίλους, όπου πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα ενώ κολυμπούσε.

Ο 30χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα γιόρταζε το bachelor πάρτι που είχε ετοιμάσει με την παρέα του από καιρό, όμως οι διακοπές τους εξελίχθηκαν σε τραγωδία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία, τα τεράστια κύματα παρέσυραν τον άτυχο νέο ,ο οποίος παρά τις προσπάθειες που έγιναν να του πετάξουν σχοινί ώστε να τον σώσουν, δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε νεκρός.

Λιμενικό και ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, μετέφεραν τον 30χρονο στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο Λευκάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

(ilefkada.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0