Κατέληξε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ένας 59χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πτώση μαρκίζας πολυκατοικίας, στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, ο 59χρονος, ενώ περπατούσε το βράδυ της Πέμπτης μαζί με την 54χρονη σύζυγό του επί της οδού Γούναρη, κοντά στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, αποκολλήθηκαν τμήματα μαρκίζας από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Τα τμήματα της μαρμάρινης μαρκίζας κτύπησαν τον 59χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος.
Περαστικοί από το πολυσύχναστο σημείο της Πάτρας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο άνδρας διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διασωληνώθηκε. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα το πρωί.
Σημειώνεται ότι από την πτώση της μαρκίζας τραυματίστηκε ελαφρά και η 54χρονη σύζυγος του 59χρονου. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άτυχος άνδρας μετέβαινε με τη σύζυγό σε κλινική στο κέντρο της πόλης για να επισκεφθούν τη μία κόρη τους που γεννούσε.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, ένας άνδρας 64 χρόνων και μία συνομήλικη γυναίκα που κατηγορούνται για παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου και σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ, μετά τον θάνατο του 60χρονου ενδέχεται να αλλάξει η ποινική δίωξη.