Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C17.4°C
1 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.5°C16.1°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
0 BF 88%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.1°C14.1°C
1 BF 88%
Αχιλλέας Μπέος / Νέα χυδαία επίθεση - Η λέξη πο@στ@δες πήγαινε στον Κασσελάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αχιλλέας Μπέος / Νέα χυδαία επίθεση - Η λέξη πο@στ@δες πήγαινε στον Κασσελάκη

Ο Αχιλλέας Μπέος
(SCREENSHOT)

Με χυδαίο τρόπο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη εκφράστηκε και σήμερα το πρωί (9/10) ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ια ελεγχθεί από τις εισαγγελικές αρχές για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου  μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δήμαρχο Βόλου δόθηκε το βήμα στον ANT1, όπου όπως ήταν αναμενόμενο με νέες του δηλώσεις, ανακύκλωσε την συμπυκνωμένη ομοφοβία του με αισχρές εκφράσεις.

Σε αυτό το περιβάλλον ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται να καλεί τον Στεφανο Κασσελάκη να απολογηθεί για τις επιλογές του ενώ εκείνος εμφανίζεται «μάτσο» να δηλώνει με θράσος «αυτός είμαι».

«Η λέξη π…δες πήγαινε στο Κασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους. Αν κάποιοι το θεώρησαν προσβλητικό και θίχτηκαν το παίρνω πίσω τη λέξη» ενώ επέμεινε ότι «η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς». «Οι κακοπροαίρετοι διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου και τις παρεξήγησαν και ήμουν ξεκάθαρος» συνέχισε προκλητικά.

«Δεν ήμουν ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου και δεν πρόκειται να είμαι. Στο χώρο που ήμουν τον καλλιτεχνικό, δούλευα στο θέαμα κ είχα πάντα καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους». Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά.  Άλλο όμως αυτό και άλλο εσείς στις τηλεοπτικές εκπομπές να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να οδηγήσετε τον κόσμο μία άποψη διαφορετική στον κόσμο να κρίνει τι θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας άποψή σας είναι, δεν μου την επιβάλλεται» ανέφερε παραληρώντας.

Σχετικά με το ρόλο της δικαιοσύνης ο Αχιλλέας Μπέος ισχυρίστηκε πως «έχει δίκιο ο κος Κασσελάκης που λέει να επέμβει η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη η ανεξάρτητη είναι πάνω από εμένα και τον Κασσελάκη. Πρώτα να παρέμβει για τον Κασσελάκη . Γι’ αυτό το νούμερο, το φρούτο, που μας ήρθε από την  Αμερική στην Ελλάδα, που τον ψάχνουν στην Ιαπωνία, που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε δίπλα μας όλοι έναν ράφτη, Tayler» συνοδό».

«Στην κοινωνία είμαστε υποχρεωμένοι να συνυπάρχουμε αλλά  δεν θα προβάλλετε τις δηλώσεις Κασσελάκη για τα αγόρια» είπε συνεχίζοντας το ομοφοβικό ντελίριο.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς είχε καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους έχοντας αυτές τις απόψεις γι’ αυτούς, απάντησε ειρωνικά «είχα καλές σχέσεις μαζί τους επειδή είμαι γλυκός».

Ερωτηθείς πώς θα αισθανόταν ένα ομοφυλόφιλο παιδί αν άκουγε τις δηλώσεις του την Κυριακή το βράδυ, ειρωνικά και αισχρά ανέφερε ότι «τέτοια ώρα το παιδί θα κοιμόταν».

Σε άθλιο τόνο ο δήμαρχος Βόλου «επανέλαβε το θα παράγουμε πο@στ@δες αν το θεωρείται προσβλητικό την παίρνω πίσω αφορούσε αποκλειστικά στον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης».

Ερωτηθείς για τα «λουλούδια και τα σκισμένα καλσόν» με τα οποία συνηθίζει να απευθύνεται για τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από το δικό του, τοξικά απάντησε «Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες εμάς. Αυτός είμαι εγώ και άμα σας αρέσει. Εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL