Live τώρα    
Νέα Σμύρνη / «Λουκέτο» στο 6ο Νηπιαγωγείο – Οι γονείς βρήκαν απέναντί τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / «Λουκέτο» στο 6ο Νηπιαγωγείο – Οι γονείς βρήκαν απέναντί τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

6ο νηπιαγωγείο Νέα Σμύρνη
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν απέναντί τους σήμερα Δευτέρα (25/9) γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης, που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το σχολείο στο οποίο μπήκε αιφνιδιαστικά «λουκέτο» την Παρασκευή. Όπως καταγγέλλουν, η απερχόμενη δημοτική αρχή έδειξε εγκληματική αδιαφορία, καθώς δεν κατέβαλε τη δόση προς τον ιδιώτη ιδιοκτήτη του κτιρίου, η οποία έπρεπε να είχε αποπληρωθεί από αρχές Ιουνίου.

6ο νηπιαγωγείο Νέα Σμύρνη
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
6ο νηπιαγωγείο Νέα Σμύρνη
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Μάλιστα, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση στη διαμαρτυρία, στην οποία είχαν καλέσει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νέας Σμύρνης «Ο Χρυσόστομος Σμύρνης», καθώς και η ένωση γονέων και κηδεμόνων.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Σφραγίστηκε το 6ο Νηπιαγωγείο!

Ενημερωθήκαμε ότι το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης σφραγίστηκε την  Παρασκευή το απόγευμα, επειδή ο Δήμος υπήρξε ασυνεπής στην καταβολή της συμφωνηθείσας δόσης, την οποία έπρεπε να καταβάλει από τις αρχές Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την αγανάκτηση και το θυμό μας για την αδιαφορία και την ασυνέπεια της απερχόμενης Δημοτικής αρχής.

Καλούμε όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και πολίτες της Νέας Σμύρνης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νηπιαγωγείο τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το πρωί στις 8 πμ και στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL