Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών / «Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο στην κίνηση του γερανού»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών / «Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο στην κίνηση του γερανού»

Γερανός της ΕΛΑΣ
(SCREENSHOT)

«Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο ή περίεργο σε ό,τι αφορά την κίνηση του γερανού. Ο συνάδελφος ενήργησε άκρως επαγγελματικά». Με την προκλητική αυτή δήλωση ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στρ. Μαυροειδάκος επιχείρησε να δικαιολογήσει το αδιανόητο περιστατικό με τον αστυνομικό που οδηγούσε γερανό της ΕΛΑΣ και παραλίγο να πατήσει διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας, πέφτοντας μάλιστα σκόπιμα πάνω σε ομάδα ατόμων που μετακινούσε κάδο απορριμμάτων.

«Πήγαν να τον εγκλωβίσουν. Η εντολή είναι να απεγκλωβίζεσαι όταν πάνε να σε εγκλωβίσουν διότι θα καιγόταν - να είστε σίγουρος - ο γερανός και ο συνάδελφος μου θα ήταν στο 401» συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Παρά το ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο και φαίνεται ξεκάθαρα τι συνέβη, ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών επέμεινε ότι ο συνάδελφός του «κινδύνευε». «Δεν είναι κάτι παράνομο» ισχυρίστηκε με το ίδιο θρασύ ύφος.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε απλή έρευνα - ούτε καν ΕΔΕ - για τη δολοφονική πορεία του γερανού. Μάλιστα, μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις, διέρρεε ψευδώς ότι ο γερανός κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας-ασφαλείας που είχε χορηγηθεί στην Όλγα Γεροβασίλη, κάτι που η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά με σκληρή ανακοίνωσή της.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL