Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Οι αρχές ερευνούν τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Οι αρχές ερευνούν τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

ζωγραφιά Τζωρτζίνα Πισπιρίγκου
screenshot/youtube

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας μπαίνουν στο μικροσκόπιο των αρχών, σε μια προσπάθεια λύσης του μυστηρίου του θανάτου της 9χρονης από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, που χειρίζεται την υπόθεση, διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να ερμηνευθούν οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Την πραγματογνωμοσύνη θα διενεργήσει παιδοψυχολόγος, ο οποίος αναμένεται να δώσει πιθανές ερμηνείες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η μικρή Τζωρτζίνα πριν τον θάνατό της και ενώ είχε ήδη χάσει την δεύτερη αδελφή της, την μόλις έξι μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021, η οποία κατέληξε στο δωμάτιο που κοιμόταν και η Τζωρτζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη ζωγραφιές του παιδιού έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο η αρμόδια παιδοψυχολόγος αναμένεται να εξετάσει όχι μόνο την τότε συναισθηματική κατάσταση της 9χρονης αλλά και για την κατάσταση της οικογένειας και τους ρόλους των γονιών.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο της 9χρονης κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές.

Παράλληλα, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες καταθέσεις γιατρών από τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε το μικρό κορίτσι.

Ήδη έχουν καταθέσει γιατροί και νοσηλευτές από το Καρμανδάνειο Νοσοκομείο, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, ενώ θα ακολουθήσουν καταθέσεις γιατρών από το Ωνάσειο και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL