Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
1 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.5°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.4°C
4 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.5°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Τι έδειξε η άρση απορρήτου στο τηλέφωνό της 
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Τι έδειξε η άρση απορρήτου στο τηλέφωνό της 

Οι γονείς στην Πάτρα

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγούνται οι έρευνες των αρχών στα ψηφιακά «ίχνη» της Ρούλας Πισπιρίγκου, που παραμένει προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ύστερα από τον εντοπισμό κεταμίνης στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», που επικαλείται αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και εστάλησαν για διερεύνηση «υπόπτων» διαδρομών στην Αθήνα, «έδειξαν» διαδικτυακές αναζητήσεις. Όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν από τη σύλληψη της 33χρονης.

Έψαχνε στο Google ό,τι άκουγε στην τηλεόραση

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έψαχνε στη Google ό,τι άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τον θάνατο στην 9χρονη.

Η τελευταία της τέτοια αναζήτηση εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Έψαχνε «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε αποκαλυφθεί ότι στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία.

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, η οποία όμως αφορά σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. 

Από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL