Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C22.6°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 86%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.0°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.2°C28.8°C
4 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
Ρούλα Πισπιρίγκου / Βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο τάμπλετ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / Βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες στο τάμπλετ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται το τάμπλετ της Τζωρτζίνας με το οποίο θάφτηκε η 9χρονη, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. Με εντολή των δικαστικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση, δόθηκε εντολή να γίνει η ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ίχνη από αναζητήσεις, μέσω της μηχανής αναζήτησης Google, για αναισθητικές φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν και κεταμίνη. Σύμφωνα με έκθεση που εστάλη από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών στην ανακρίτρια και αφορά στα ευρήματα από την άρση απορρήτου στο κινητό και τον υπολογιστή της μητέρας, προκύπτουν αναζητήσεις για αναισθητικές ουσίες σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου της Τζωρτζίνας. Τα εν λόγω στοιχεία απεστάλησαν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Στο μεταξύ, με τη συνδρομή ειδικού επιστήμονα ενισχύεται το έργο της κύριας ανάκρισης που διενεργεί η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η προσωρινά κρατούμενη μητέρα της.

Μετά από αίτημα της κ. Σαλάπα για ορισμό ειδικού επιστήμονα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ, που βάσει του νόμου έχει την ανώτατη εποπτεία της ανάκρισης, όρισε την Χαρά Σπηλιοπούλου, καθηγήτρια, διευθύντρια του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, να συνεπικουρήσει την έρευνα σε θέματα που απαιτούν εξειδικευμένη γνώση για την ακριβέστερη διάγνωση και κρίση γεγονότων κομβικής σημασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL