Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Σταύρος Μπαλάσκας / Νέα αθλιότητα - «Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σταύρος Μπαλάσκας / Νέα αθλιότητα - «Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν»

Μπαλάσκας
facebook/balaskas.stavros

Με μία οπισθοδρομική δήλωση ότι «οι γυναίκες είναι αυτές που πρέπει να προσέχουν» ώστε να μην πέσουν θύματα ή να μην χρειαστεί να προβούν σε καταγγελίες, σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., γνωστός για τις συμβουλές προς γυναικοκτόνους, ουσιαστικά «βγάζει λάδι» τον παρουσιαστή που κατηγορείται ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Δεν μπορεί ξαφνικά να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες» δήλωσε προκλητικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, επισημαίνοντας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε ένα προσωπικό πρόβλημα».

Έτσι προκλητικά ό συνδικαλιστής της της ΕΛ.ΑΣ συμπέρανε ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θα πρέπει να προσέχουν. «Θα πρέπει να είναι γενικά όλες οι γυναίκες προσεκτικές από εδώ και πέρα και αρνητικές θα πω εγώ, όχι στο συναινετικό σεξ, στη συναινετική καταγραφή».

Το παραλήρημα του είχε και συνέχεια λέγοντας ότι «η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο και σήμερα όλα πάνε καλά, κανείς δε γνωρίζει το αύριο. Οι συναινετικές καταγραφές είναι πάρα πολύ επικίνδυνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL