Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.3°C19.1°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
14.6°C19.4°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.3°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C16.9°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C15.2°C
0 BF 71%
Στάθης Παναγιωτόπουλος / Νέα μήνυση σε βάρος του – Ξανά στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο αυτοφώρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στάθης Παναγιωτόπουλος / Νέα μήνυση σε βάρος του – Ξανά στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο αυτοφώρου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος απολογείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3 χθες το απόγευμα κατατέθηκε σε βάρος του νέα καταγγελία από άλλη κοπέλα που εντόπισε στο διαδίκτυο αναρτημένα ροζ βίντεο τα οποία είχαν μαγνητοσκοπηθεί από τον ίδιο εν αγνοία της το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006.

Με βάση τη νέα καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε νέα δικογραφία και Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώπιον της οποίας βρίσκεται τώρα για να κινηθεί η νέα διαδικασία και να ασκηθεί νέα δίωξη, ενώ στις 10:00 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο παρουσιαστής έφθασε το πρωί στα δικαστήρια και μπήκε από την πίσω πόρτα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εισαγγελέας μέχρι αυτή την ώρα έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Κατηγορείται επίσης για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

 Ο παρουσιαστής αναμένεται να επαναλάβει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο νεαρών γυναικών, υπάρχουν και νέες καταγγελίες για άλλα βίντεο με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL