Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Νίκος Καπραβέλος / «Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Καπραβέλος / «Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;»

Νίκος Καπραβέλος

«Θα θρηνήσουμε πολλά θύματα μέχρι τα Χριστούγεννα» προειδοποίησε για άλλη μια φορά ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος. 

«Η πανδημία έχει ξεφύγει» σημείωσε μιλώντας στο OPEN. Επανέλαβε ότι είναι λάθος η στρατηγική της κυβέρνησης, που δεν επέβαλε υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό. «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πατάει σε δύο άλογα. Δεν μπορεί να επιλέγει μια στρατηγική που λέει "θα επιτρέψω την έξαρση της πανδημίας" και από την άλλη μεριά να μην παίρνει μέτρα δρακόντεια να περιορίσει την έξαρση της πανδημίας. Θα χρεωθεί πολλούς θανάτους» σημείωσε.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του «Παπανικολάου» εξέφρασε την αγωνία του για την εξέλιξη του τέταρτου κύματος της πανδημίας. «Θα δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ν. Καπραβέλος υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν αυστηρά μέτρα, που θα αφορούν τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους ανεμβολίαστους, ενώ ζήτησε να αλλάξει το πρωτόκολλο 50%+1 στα σχολεία. «Αυτός ο μύθος πρέπει να τελειώνει. Είναι λάθος να διακρίνουμε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους τη στιγμή που 10% και το 20% των εισαγωγών μας των θανάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι» σημείωσε.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL