Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.4°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.0°C21.0°C
2 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
21 °C
19.8°C22.7°C
2 BF 79%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.4°C20.7°C
0 BF 72%
Γλυκά Νερά / Παρέμβαση εισαγγελέα για τη «ψυχολόγο» - Τι είπε η ίδια στη ΓΑΔΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Παρέμβαση εισαγγελέα για τη «ψυχολόγο» - Τι είπε η ίδια στη ΓΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Στα ΜΜΕ έριξε την ευθύνη για την παρερμηνεία της ειδικότητάς της η φερόμενη ως «ψυχολόγος» της Καρολάιν από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο ο σάλος που έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση οδήγησε την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τη «ψυχολόγο» της 20χρονης.

Ειδικότερα, θα ερευνηθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η Ε.Μ. πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα φέρεται να δήλωσε στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής που κλήθηκε ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρερμήνευσαν την ειδικότητά της. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η  ίδια είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι. Την Καρολάιν και τον σύζυγό της.

Η υπό έρευνα γυναίκα, πρόσθεσε πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του.

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων είχε θέσει ερωτήματα για τον ρόλο της στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και της είχε ζητήσει να προσκομίσει το πτυχίο της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL