Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C30.8°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.4°C27.3°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
30 °C
27.7°C35.4°C
3 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.8°C25.4°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
28 °C
28.1°C28.1°C
3 BF 43%
Χανιά / Τραγικός επίλογος - Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι που αγνοούνταν​
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χανιά / Τραγικός επίλογος - Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι που αγνοούνταν​

Φωτογραφία από τις έρευνες
πηγή φωτό haniotika-nea.gr

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά, όταν το απόγευμα της Τρίτης είχε βγει περίπατο και δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Μετά από τεράστια κινητοποίηση των αρχών, το μικρό κορίτσι βρέθηκε νεκρό κοντά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι φαίνεται να έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια. Διερευνώνται οι συνθήκες που συντέλεσαν στην πτώση, όπως ακόμη και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Νεότερες πληροφορίες από τις Αρχές, αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομία από την μητέρα της και άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνες χτενίζοντας την περιοχή. Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά. Στις έρευνες συμμετείχε και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού, ενώ είχε εκδοθεί και Amber Alert.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής καθώς και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Λιμενικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL