Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Μάνη / Νέα γυναικοκτονία με θύμα 44χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάνη / Νέα γυναικοκτονία με θύμα 44χρονη

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
INTIME NEWS

Νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από τα χέρια του συζύγου της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού της, έπεσε άλλη μια γυναίκα στη χώρα μας. Αυτή τη φορά η γυναικοκτονία έγινε στη Μάνη, στον Πύργο Διρού, αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την επίσης 44 ετών σύζυγό του, μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ανθρωποκτονία διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της 19χρονης κόρης τους. Ο 15χρονος γιος, κατά της ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν στο σπίτι καθώς βρισκόταν μαζί με τον παππού του. Ήταν η κόρη που ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικού του Τμήματος Αρεόπολης, ενώ κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Στην  ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η ανθρωποκτονία έγινε ύστερα από διαπληκτισμό για οικογενειακές διαφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL