Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.5°C16.8°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.6°C
1 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.0°C16.0°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.3°C16.8°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
7 °C
6.9°C11.8°C
0 BF 100%
Κορωνοϊός / Κλείνουν περιφερειακά ιατρεία για να μεταφέρουν τους γιατρούς σε νοσοκομεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Κλείνουν περιφερειακά ιατρεία για να μεταφέρουν τους γιατρούς σε νοσοκομεία

ΜΕΘ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Το κυβερνητικό αφήγημα για την κατάσταση του συστήματος υγείας αποδομείται καθημερινά από τα νέα στοιχεία και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως στης δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εμπαιγμός της κοινωνίας συνεχίζεται, καθώς αυτή τη φορά έγγραφο του υπουργείου Υγείας αποδεικνύει ότι κλείνουν τα περιφερειακά ιατρεία προκειμένου να μεταφέρουν τους γιατρούς τους στα νοσοκομεία Covid-19.

Τα δημόσια νοσοκομεία τα μετέτρεψαν σε νοσοκομεία κατά της Covid 19 και τα λοιπά περιστατικά μεταφέρονται στις ιδιωτικές κλινικές με 1.600 ευρώ την ημέρα αποζημίωση.

Την αδοανοήτη προχειρότητα και το «ξεζούμισμα» του ΕΣΥ καταγγέλλει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας Δώρα Αυγέρη. «Κλείνουν περιφερειακά ιατρεία και ξηλώνουν Κέντρα Υγείας, παίρνοντας τους γιατρούς τους για να καλύψουν τις τρύπες στα δημόσια νοσοκομεία» τονίζει.

«Μετατρέπουν δημόσια νοσοκομεία, όπως τον Άγιο Παύλο και τον Άγιο Δημήτριο, αμιγώς σε νοσοκομεία Covid, βγάζοντας τα από τις εφημερίες και από την νοσηλεία κοινών παθήσεων και περιστατικών» αναφέρει σε αυστηρό ύφος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρτώντας και τα σχετικά έγγραφα.

καταγγελία 1
καταγγελία 2

 

«Αφού ξεζούμισαν τα δημόσια νοσοκομεία

και τα μετέτρεψαν σε νοσοκομεία μιας νόσου, τώρα βάζουν χέρι και στην δημόσια πρωτοβάθμια υγεία. Πάνε για κλείσιμο των Περιφερειακών Ιατρείων προκειμένου  να μεταφέρουν τους γιατρούς τους στα νοσοκομεία Covid-19

  • Μετατρέπουν  κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων σε COVID.
  • Παγώνουν χειρουργεία και νοσηλείες στα δημόσια νοσοκομεία αναγκάζοντας τον κόσμο να πηγαίνει στους ιδιώτες, αν αντέχει το κόστος. Διαφορετικά περιμένει στο σπίτι να περάσει ο χρόνος πνίγοντας τον πόνο....Πολλοί δεν αντέχουν.
  • Μετατρέπουν τις ΜΕΘ των δημοσίων νοσοκομείων αποκλειστικά σε ΜΕΘ Covid και μεταφέρουν τα περιστατικά στις ιδιωτικές κλινικές με 1.600 ευρώ την ημέρα αποζημίωση.
  • Μετατρέπουν δημόσια νοσοκομεία, όπως τον Άγιο Παύλο και τον Άγιο Δημήτριο, αμιγώς σε νοσοκομεία Covid, βγάζοντας τα από τις εφημερίες και από την νοσηλεία κοινών παθήσεων και περιστατικών.
  • Κλείνουν περιφερειακά ιατρεία και ξηλώνουν Κέντρα Υγείας, παίρνοντας τους γιατρούς τους για να καλύψουν τις τρύπες στα δημόσια νοσοκομεία.

Είναι κυνικοί.

Δεν διστάζουν να θυσιάσουν τους πάντες και τα πάντα, μετατρέποντας το δημόσιο σύστημα υγείας σε κρεατομηχανή. Ξεζουμίζοντας ανθρώπους και υποδομές.

Την ίδια ώρα που ο ιντερνετικός αλγόριθμος σου βγάζει διαφημιστικά νοσηλείας σε ιδιωτικά κέντρα και γιατρειά με το αζημίωτο!

Κανένας πόλεμος δεν κερδήθηκε χωρίς δικαιοσύνη.

Και αυτή η κυβέρνηση είναι απίστευτα άδικη και μεροληπτική.

Και γι’ αυτό πρέπει να φύγει!» τονίζει η Δώρα Αυγέρη σε ανάρτησή της στο facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4821976554509704&id=2934752839898761&__cft__[0]=AZXiwGaJuskarCfFW_uD8sCzPQ9GutminjDh4w-2AUu0YteDWk01iRXzMEsNgEYCJ5LWNhbn09eucNBElNSYptn19auQ6cZUY-6kQzGDDGrYrY2Scm5mmXssO0lPo4pHvqMfAoJYAEqzSnfRJ24sFgI2&__tn__=%2CO%2CP-R

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL