Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.0°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.0°C
3 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
24.4°C27.0°C
4 BF 37%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
23 °C
20.7°C22.9°C
2 BF 43%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Χωρίς αριθμό η ΕΕΤΤ Αποφεύγει να απαντήσει για την τεχνική δυνατότητα του φάσματος η ΕΕΤΤ σε ερώτημα που δέχθηκε από το ΕΣΡ, το οποίο καλείται να γνωμοδοτήσει για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα προκηρυχθούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΕΤΤ δεν απαντά ευθέως στο ερώτημα «πόσα κανάλια χωράνε στο φάσμα» αναφέροντας ότι δεν έχει αρμοδιότητα για τον καθορισμό του πλήθους των διαύλων, γι’ αυτό και τα περιθώρια της συνεισφοράς της είναι περιορισμένα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΕΤΤ σημειώνει ότι για τα εθνικής εμβέλειας κανάλια προβλέπονται 4 πολυπλέκτες, ενώ για τα περιφερειακής 1-2 πολυπλέκτες και άλλα τεχνικά στοιχεία.

«Πόθεν έσχες» δημοσιογράφων Την Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 λήγει η προθεσμία της υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες) μετά την παράταση που έχει δοθεί, υπενθυμίζει στους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ.

Καμία ανοχή και καμία αντοχή από τους εργαζόμενους του Mega Εννέα μήνες απλήρωτοι και επί έναν χρόνο «όμηροι των μετόχων, των τραπεζών και της κυβέρνησης» δηλώνουν οι εργαζόμενοι του Mega και ενημερώνουν μετόχους και τράπεζες ότι αναμένουν «άμεσα απαντήσεις για την εξόφληση του επιδόματος του Πάσχα και για τη σταδιακή εξομάλυνση της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με διευθέτηση των οφειλών που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων».

Κακό προηγούμενο στην ΕΣΗΕΑ Εμπλοκή σημειώθηκε στην ΕΣΗΕΑ στο αίτημα επανακαταμέτρησης των σταυρών προτίμησης για το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ που υπέβαλε ο Χρήστος Αξελός, πρώτος αναπληρωματικός. Σύμφωνα με καταγγελία που υπογράφουν οι εκλεγέντες Ν. Καρούτζος, Α. Σταθάτου και Κ. Δαυλός, η Εφορευτική Επιτροπή αρνήθηκε να επανακαταμετρήσει τους σταυρούς προτίμησης της τελευταίας σε σειρά προτίμησης επανεκλεγείσας στο Δ.Σ. Πόπης Χριστοδουλίδου, καθώς η ίδια «αρνήθηκε εγγράφως να μετρηθούν εκ νέου οι δικές της ψήφοι». Με ανακοίνωσή της η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ αναγγέλλει το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης (+1 ψήφος για τον Χ. Αξελό), χωρίς όμως να διευκρινίζει εάν πραγματοποιήθηκε ή όχι επανακαταμέτρηση των σταυρών της Π. Χριστοδουλίδου. Από την πλευρά της Π. Χριστοδουλίδου (Γ. Αγγέλης, Τ. Αναστασιάδης) με ανακοίνωση αναφέρουν ότι «υπάρχει καταγγελία ότι οι κάλπες ανοίχτηκαν», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ραδιομαραθώνιος της UNICEF πραγματοποιείται σήμερα από τις συχνότητες της ΕΡΑ -Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ, Kosmos και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς-, από τη Φωνή της Ελλάδας για όλο τον κόσμο, ενώ θα συμμετάσχουν και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί από όλη τη χώρα. Με κεντρικό θέμα «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας», ο ραδιομαραθώνιος φιλοδοξεί να συγκεντρώσει χρήματα για το μέλλον και τα όνειρα των παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL