Σε καταδίωξη με πυροβολισμούς εξελίχθηκε η απόπειρα τριών αγνώστων να κλέψουν μια μηχανή από τα Εξάρχεια τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 03.10, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά, τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν και να φορτώσουν σε φορτηγό μοτοσικλέτα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης καταδίωξε στην περιοχή το αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγαν.
Στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ρεθύμνης, ένας από τους δράστες πυροβόλησε μία φορά κατά του περιπολικού και αστυνομικός απάντησε πυροβολώντας μία φορά στον αέρα.
Οι δράστες εμβόλισαν με το αυτοκίνητό τους το περιπολικό και έσπευσαν να εξαφανιστούν, ωστόσο ακολούθησε νέα καταδίωξή τους από αστυνομικούς, η οποία τους οδήγησε, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, σε καταυλισμό Ρομά στα Άνω Λιόσια, όπου έχουν πια προσανατολιστεί οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών δραστών.