Live τώρα    
Π.Πέρκα: Κάνουν πατριδοκαπηλία αφού τα έχουν κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Πέρκα: Κάνουν πατριδοκαπηλία αφού τα έχουν κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό (Video)

«Εάν έχουμε κηρύξει πόλεμο ποιος είναι ο εχθρός και εάν είναι η Τουρκία προβήκαμε στις προβλεπόμενες διπλωματικές ενέργειες; Έχουμε για παράδειγμα διώξει τον πρέσβη της Τουρκίας;» τόνισε η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Πέττη Πέρκα, απαντώντας στην κα Βούλτεψη η όποια ισχυρίστηκε ότι έχουμε πόλεμο.https://www.youtube.com/embed/6AMNYi8G4BI

«Προφανώς δεν έχουμε πόλεμο αλλά ένα πολύ σοβαρό και κρίσιμο γεωστρατηγικό πρόβλημα. Αυτά δεν είναι αστεία πράγματα, προφανώς  δεν έχουμε πόλεμο. Γίνεται για άλλη μια φορά πατριδοκαπηλία, μιλάνε για πόλεμο και δεν μας έχει πει κανείς αν έχει κηρυχθεί και ποιος είναι ο εχθρός.» σημείωσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση αφού τα έχει κάνει μπάχαλο στο προσφυγικό, διότι τους 15.000 τους έχει φτάσει 40.000 στα νησιά, αφού δημιούργησε μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση με απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά, στο τέλος είδαμε τους Ευρωπαίους ηγέτες να χτυπούν την πλάτη του κ. Μητσοτάκη λέγοντας του πάρε 700 εκατ. ευρώ και διαχειρίσου το πρόβλημα».

«Συγχρόνως, αυτοί που είχαν πει ότι θα φέρουν ανάπτυξη 4% και ενώ παρέλαβαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 2,8% το β’ τρίμηνο του 2019, την έφτασαν στο 1% στο δ΄ τρίμηνο», τόνισε η Π.Πέρκα καυτηριάζοντας τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακόμη, χαρακτήρισε «ιδιαίτερα ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, με τις εικόνες πολιτοφυλακών και ακραίων ναζιστικών ομάδων να επιχειρούν στα ελληνικά σύνορα. Όποιος έχει διαβάσει λίγη ιστορία θα ανησυχούσε».

«Σε επετείους όπως του Ολοκαυτώματος βγάζουμε κάτι ωραίους λόγους -ποτέ ξανά, το αυγό του φιδιού- και μετά τους ξεχνάμε. Αυτές οι θηριωδίες όμως έγιναν εντός της Ιστορίας. Επειδή πιστεύω ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ικανές και καλά εκπαιδευμένες και μπορούν μια χαρά να φυλάξουν τα σύνορα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολίτες παίρνουν τα όπλα και τα αγροτικά και ψεκάζουν. Αυτά είναι επικίνδυνα και απαράδεκτα πράγματα», υπογράμμισε καταλήγοντας η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0