Live τώρα    
Α. Τριανταφυλλίδης για αύξηση εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη: 9 φορές τον λήστεψαν σε 8 μήνες Κυβέρνησης Μητσοτάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α. Τριανταφυλλίδης για αύξηση εγκληματικότητας στη Θεσσαλονίκη: 9 φορές τον λήστεψαν σε 8 μήνες Κυβέρνησης Μητσοτάκη (Video)

«Σε ότι αφορά την αύξηση των περιστατικών βίας στη Θεσσαλονίκη κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό για αύξηση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. Λαθρεμπόρια τσιγάρων, ναρκωτικά κλπ. έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο κόσμος βγαίνει στα μπαλκόνια και βιντεοσκοπεί με τα κινητά του πως γίνεται το αλισβερίσι, είτε στη Μελενίκου απέναντι από το Α.Π.Θ. είτε στην Παναγία Χαλκέων στο κέντρο της πόλης, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.https://www.youtube.com/embed/iKy2MNgbCC8

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τριανταφυλλίδης επεσήμανε «Πέρα από την επίκαιρη ερώτηση, στην οποία μου απάντησε ο υφυπουργός, κ. Οικονόμου, επισκέφθηκα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ζήτησα επιπλέον αστυνόμευση ενώ αυτή τη στιγμή συλλέγουμε υπογραφές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και διατυπώνουμε το αίτημα, το οποίο πήρα την πρωτοβουλία να καταγραφεί, ακολουθώντας το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, να καλυφθούν 250 κενές οργανικές θέσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Χρυσοχοΐδης μας έστειλε μόνο πέντε με τις τακτικές μεταθέσεις. Αυτό αποτελεί εμπαιγμό για τη Θεσσαλονίκη. Στείλτε αστυνομικούς, καλύψτε τα κενά στην πόλη κ. Χρυσοχοΐδη» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0