Live τώρα    
Στις Πανελλήνιες πέτυχαν 8 κρατούμενοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στις Πανελλήνιες πέτυχαν 8 κρατούμενοι

Συγχαρητήρια στους κρατούμενους μαθητές από τα πέντε καταστήματα κράτησης, που εισήχθησαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους καθηγητές τους, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο υπουργός επίσης με δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης στους κρατούμενους και η υλοποίηση εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, με στόχο την ομαλή επανένταξη, αποτελεί πάγια δέσμευση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Θα συνεχίσουμε άοκνα την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών κράτησης, εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση, στο πλαίσιο άσκησης της αντεγκληματικής πολιτικής».

Σημειώνεται ότι φέτος προετοιμάστηκαν για τις εισαγωγικές εξετάσεις 30 κρατούμενοι των φυλακών και σημείωσαν επιτυχία πάνω από οκτώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0