Live τώρα    
Ανασχηματισμός: Σήμερα το απόγευμα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανασχηματισμός: Σήμερα το απόγευμα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου;

O Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενδέχεται να συναντηθούν σήμερα το απόγευμα για να επιλέξουν τους αντικαταστάτες των στελεχών της ΔΗΜΑΡ που αποχώρησαν από την κυβέρνηση, με τις φήμες να θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ή κάποιου σημαντικού υπουργείου, όπως το ΥΠΕΞ ή το Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης.
Το γραφείο του πρωθυπουργού δεν επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση ανάμεσα στους  Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ ο τελευταίος φέρεται να υπογράμμισε χθες βράδυ σε στενούς του συνεργάτες ότι συμφώνησε με τον πρωθυπουργό να μην ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησής τους.
Έτσι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης φαίνεται ότι θα αποφασιστεί σε «μυστικό» χρόνο και τόπο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένα τροϊκανά υλικά που θα ανακυκλωθούν από το χρονοντούλαπο της πολιτικής.
Βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμένουν στην Αθήνα, αναμένοντας την πολυπόθητη υπουργοποίησή τους, μεταξύ των οποίων ο Γ, Μανιάτης, ο Π. Κουκουλόπουλος, η Φ. Γεννηματά, ο Β. Κεγκέρογλου, ο Σ. Κεδίκογλου, η Ε. Χριστοφιλοπούλου, ο Κ. Τριαντάφυλλος και ο Ο. Κωνσταντινόπουλος, που ενδέχεται να αναλάβει αρμόδιος υφυπουργός για τη «νέα» ραδιοτηλεόραση.
Για τον Α. Σαμαρά ο Ε. Βενιζέλος είναι «εταίρος πλήρους ευθύνης. Όχι κατά περίσταση. Και αυτό του το αναγνωρίζω 100%».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0