Live τώρα    
Αγρότες / Απογοήτευση και οργή – Στα μπλόκα οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αγρότες / Απογοήτευση και οργή – Στα μπλόκα οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑ
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Με άδεια χέρια επέστρεψαν οι αγρότες στα μπλόκα μετά την προσχηματική όπως αποδείχθηκε πολύωρη συνάντηση που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

Οι αγρότες κατηγορούν για υποκρισία την κυβέρνηση και στις δηλώσεις τους επεσήμαναν ότι έχει τον δημοσιονομικό χώρο να λύσει τα προβλήματα, αλλά δεν έχει την πολιτική βούληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν νοιάζονταν πραγματικά να δώσουν λύσεις στα ζητήματα θα έδιναν, γιατί μπορούσαν αν είχαν την πολιτική βούληση. Τον δημοσιονομικό χώρο τον έχουν. Εμείς αύριο θα κάνουμε γενική συνέλευση στις 6 το απόγευμα, όπως και σε όλα τα μπλόκα και θα αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας», δήλωσε ο γραμματέας Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Κώστας Χατζής συμπληρώνοντας ότι με συνελεύσεις στα μπλόκα θα αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν αυτές οι κινητοποιήσεις ή θα αποφασιστεί άλλη μορφή κινητοποιήσεων.

Επισημαίνεται ότι σήμερα, Τρίτη (20/01) στις 18:00, θα γίνει στο μπλόκο της Νίκαιας η αναλυτική ενημέρωση από τους αντιπροσώπους των αγροτών που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια θα αποφασίσουν για τα επόμενα βήματά τους.

Την ίδια ώρα, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι συνελεύσεις και στα περισσότερα μπλόκα της χώρας για το μέλλον των κινητοποιήσεων.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0