Έρευνα κοροϊδία από την ΕΛΑΣ μετά το όργιο καταστολής στην Πανόρμου, στην μεγάλη πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που πραγματοποιήθηκε με κεντρικό μήνυμα την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Από την ελληνική αστυνομία διαρρέουν ότι διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα σε βάρος άντρα των ΜΑΤ που επιτέθηκε σε διαδηλώτρια -επίθεση που έχει καταγραφεί και σε βίντεο- χωρίς βέβαια η ΕΛΑΣ να λέει κουβέντα για τη σαρωτική επίθεση που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος των συγκεντρωμένων.
Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις, εξαπέλυσαν απροκάλυπτη επίθεση στη πορεία αλληλεγγύης, ενώ έριχναν μανιωδώς κρότου λάμψης στην Πανόρμου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οδηγών.
Την ίδια στιγμή, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο του avgi.gr, άνδρας των ΜΑΤ κλωτσούσε διαδηλωτή.
Πορεία για Παλαιστίνη: Κλωτσιές των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στην #Πανόρμου
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) October 7, 2024
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://t.co/84aR9T5bGE pic.twitter.com/TM58zg1uOC
Για ακόμα μια φορά η ΕΛΑΣ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και επιχειρεί τώρα να μαζέψει το όργιο καταστολής, λέγοντας ότι διατάχθηκε ΕΔΕ, χωρίς βέβαια να βγάλει κιχ για τις απαράδεκτες εικόνες που διαδραματίστηκαν.
Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν προς τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους που παρέμεναν έξω από τον σταθμό του μετρό στην Πανόρμου και συνέχιζαν να διαδηλώνουν για την Παλαιστίνη. Αστυνομικοί, προχώρησαν σε αναίτιες προσαγωγές ψεκάζοντας όποιον διαδηλωτή ή περαστικό «τολμούσε» να διαμαρτυρηθεί για τις σκηνές βίας και χτυπώντας απροκάλυπτα συγκεντρωμένους.
