Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.0°C25.2°C
2 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.0°C21.5°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
23.0°C26.0°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.4°C22.2°C
1 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.6°C19.9°C
3 BF 52%
Τέμπη - πατέρας θύματος / Ο κ. Καραμανλής μόνο που δεν είπε να ζητήσουμε συγγνώμη - Θέλουμε δικαίωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη - πατέρας θύματος / Ο κ. Καραμανλής μόνο που δεν είπε να ζητήσουμε συγγνώμη - Θέλουμε δικαίωση

Πατέρας θύματος του δυστυχήματος στ Τέμπη μιλά σε κάμερα
SCREENSHOT

Ξεσπά πατέρας θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα στα Τέμπη. «Δικαίωση μόνο θέλω. Να πληρώσουν αυτοί που έφταιξαν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται» τονίζει. 

«Σήμερα τελέσαμε το μνημόσυνο των αδικοχαμένων 57 ανθρώπων. Η θλίψη μας είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά και η οργή μας επίσης. Μας τίμησε αρκετός κόσμος και η ελληνική κοινωνία σήμερα ”βράζει”» είπε μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Χούπας, ο οποίος έχασε την κόρη του, στο πολύνκερο δυστύχημα. 

Αναφορικά με την Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών επισήμανε ότι «την παρακολουθήσαμε και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Από τον πρόεδρο αν ξεκινήσεις μέχρι τον κ. Καραμανλή, ο οποίος λίγο ακόμα και θα ζητούσε, να του ζητήσουμε και συγγνώμη για το ότι μπήκαμε μέσα στα τρέναΕγώ ξέρω ότι σε μία προηγμένη κοινωνία παραιτείσαι αμέσως. Στην ελληνική κοινωνία ό,τι και να κάνεις, σε βγάζουν πάλι ήρωα. Τι να πω. Αλλά ο σερραϊκός λαός δεν θρηνεί κανένα θύμα, τα θύματα είναι δικά μας».

Ακόμα υπογράμμισε ότι «οι ευθύνες ρίχνονται σε αυτούς που δεν μπορούν να μιλήσουν και στους πεθαμένους, μία τέτοια προσπάθεια συγκάλυψης γίνεται σήμερα».

Ο κ. Χούπας κατέληξε τονίζοντας ότι περιμένει δικαίωση και να κάτσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης όσοι φταίνε όσο ψηλά και να βρίσκονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL