Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.7°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
19.9°C23.2°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.1°C26.0°C
0 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 74%
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος / Δεν είμαι άγιος αλλά πάλι τα ίδια θα έκανα - Πολλοί βιαστήκαν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος / Δεν είμαι άγιος αλλά πάλι τα ίδια θα έκανα - Πολλοί βιαστήκαν

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Την δική του απάντηση για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, τονίζοντας πως όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στον Ant1 o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αντέκρουσε τις καταγγελίες και υπογράμμισε τη ζημιά που έγινε από την προβολή του θέματος στο έργο του «ο άλλος άνθρωπος».

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να κάθεται σε «φρουτάκια» είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι παλιά» αλλά και «παράνομη».

«Θα ήταν πιο πολύς κόσμος εάν δεν γινόταν αυτή η προβολή μέσα από τα κανάλια χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα, βιαστήκαμε πολύ. Πολλοί και διάφοροι βιαστήκαν πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει η μήνυση, θα καταλάβατε» ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση για τις κατηγορίες που αφορούν τον τζόγο ο ίδιος υπογράμμισε: «Εισαγγελέας. Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για απάτη».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε κατάστημα στοιχημάτων ανέφερε, «ποιες φωτογραφίες, αυτές του 2013; Κοίτα πως είμαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη. Πήραν μια φωτογραφία δικιά μου από το 2013- 2014, είναι η προσωπική μου ζωή».

Ερωτηθείς για το τι θα έκανε σχετικά με την κοινωνική κουζίνα, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, απάντησε: «Πάλι τα ίδια θα έκανα. Αν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ μετρητά και παίρνεις μόνο 900, θα ψάξεις να βρεις τρόπο να καλύψεις τις ανάγκες του Ανθρώπου».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν είναι κερδισμένος ή χαμένος από όλη αυτή την κατάσταση, είπε: «Είμαι εκατομμυριουχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Το λέω πολλές φορές. Δεν είμαι άγιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL