Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C23.5°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.7°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.6°C23.8°C
4 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
21.8°C23.8°C
3 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.1°C21.3°C
3 BF 52%
Ρέντη – Θάνατος αστυνομικού / Έρευνα της ΕΛΑΣ στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» - Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέντη – Θάνατος αστυνομικού / Έρευνα της ΕΛΑΣ στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» - Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Ολυμπακός γήπεδο Καραϊσκάκης Καραϊσκάκη
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων τον Δεκέμβριο στου Ρέντη, που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό από ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ψάχνουν από το πρωί σήμερα Δευτέρα (8/1) στελέχη της ΕΛΑΣ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με το news247.gr, η έρευνα που γίνεται με εισαγγελική παραγγελία επικεντρώνεται σε αποθήκη του γηπέδου που παλιότερα χρησιμοποιείτο και ως σύνδεσμος φιλάθλων, με σκοπό να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία για την υπόθεση του Ρέντη.

Στο γήπεδο βρίσκονται στελέχη της Αθλητικής Βίας, των Εγκληματολογικών Ερευνών, ΟΠΚΕ, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ληφθούν αποτυπώματα και τυχόν γενετικό υλικό από τον χώρο για διασταύρωση με προηγούμενα ευρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε μεταδώσει το OPEN, δεκάδες ήταν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού οι οποίοι μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη έκαψαν τα ρούχα που φορούσαν, στις τουαλέτες του γηπέδου, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Παρ' όλα αυτά, ωστόσο, εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που κάηκαν και αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης των ατόμων αυτών. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέλεξαν να κάψουν τα ρούχα τους, αποτελεί και βασικό στοιχείο ενοχής, όσον αφορά στην εμπλοκή τους στη φονική επίθεση.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι «ανοίγουν και τα στόματα» όσων έχουν καταθέσει. Αρκετοί είναι αυτοί που «δίνουν» άλλους οπαδούς, λέγοντας ότι ενώ κάποιος καθόταν δίπλα τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε για λίγο και όταν επέστρεψε φορούσε άλλα ρούχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL