Μια φρικτή απόπειρα γυναικοκτονίας σημειώθηκε νωρίς σήμερα Δευτέρα (8/1) το πρωί στο Ζεφύρι. Ένας 53χρονος άνδρας περιέλουσε με πετρέλαιο τη 45χρονη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά.
Με πολλαπλά εγκαύματα, η γυναίκα διακομίστηκε αρχικά στον «Ερυθρό Σταυρό» και στη συνέχεια στο «Γ. Γεννηματάς», όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης του ασύλληπτου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έχει συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με εγκαύματα και ο αδελφός της γυναίκας, που προσπάθησε να τη σώσει.
Στο Παίδων έχουν μεταφερθεί τέλος για προληπτικούς λόγους για τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, τα οποία έγιναν μάρτυρες της φρικτής επίθεσης σε βάρος της μητέρας τους.