Live τώρα    
Ηλιούπολη / Τραμπούκος επιχειρηματίας χειροδίκησε κατά εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλιούπολη / Τραμπούκος επιχειρηματίας χειροδίκησε κατά εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ
photo ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία κάνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για επιχειρηματία της Ηλιούπολης, ο οποίος χειροδίκησε κατά εργαζομένων στην καθαριότητα και κατά της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης.

«Ο εν λόγω τραμπούκος επιχειρηματίας έφτασε στο σημείο την χειροδικίας και της  εκτόξευσης απειλών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των διάφορων κομπρεμί που  επαληθεύουν πάντα τη ρήση: «δώσε θάρρος στο χωριάτη». Αναρωτιόμαστε με  ποιανού τις πλάτες τόλμησε να κάνει τέτοια επίθεση απέναντι σε εργαζόμενους;», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Οι εργαζόμενοι αναρωτιούνται ποιο σύστημα οπλίζει το χέρι τέτοιων παρασίτων και γεννά τέτοιες πρακτικές και δηλώνουν ότι οι αυτές οι πρακτικές δεν τους τρομάζουν αλλά αντίθετα τους πεισμώνουν και τους ενώνουν. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0