Καλοκαιρινός αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 36 βαθμούς , ενώ το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει πάλι από την Δευτέρα (25/9).
Ειδικότερα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο έως και το Σαββατοκύριακο (23-24/). Το Σάββατο, ημέρα η οποία αναμένεται να είναι η θερμότερη, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 34 έως 36 ˚C σε πολλές περιοχές της χώρας.
Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας - η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Τρίτη (26/9) - τις βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν περιοχές της χώρας, και την ενίσχυση των ανέμων.
Οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 17 επιλMeεγμένες πόλεις
