Live τώρα    
Κακοκαιρία / Κόντρες μετεωρολόγων υπό τον φόβο νέου Daniel
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Κόντρες μετεωρολόγων υπό τον φόβο νέου Daniel

Γυναίκα με ομπρέλα στη βροχή
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Διχογνωμία επικρατεί μεταξύ των μετεωρολόγων, αναφορικά με την επερχόμενη κακοκαιρία την επόμενη εβδομάδα, καθώς Θεόδωρος Κολυδάς και Κλέαρχος Μαρουσάκης, διαφωνούν σχετικά με τη σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θ. Κολυδάς με μία αιχμηρή ανάρτησή του στο Twitter εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον συνάδελφό του σημειώνοντας ότι «όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Μαρουσάκη στο Facebook με την οποία συνέκρινε την «κυκλοφορία» της επερχόμενης κακοκαιρίας, με αυτή του Daniel. «Στην ίδια ένταση δεν θα είναι, όμως η κυκλοφορία θα θυμίζει τον σχηματισμό του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού Daniel, που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί πάλι μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι με κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές. Και δυστυχώς οι βροχές αυτές θα απασχολήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλ. Μαρουσάκης.

Ο ίδιος σημείωνε δε για τη σύγκριση του Daniel με την κακοκαιρία της επόμενης εβδομάδας ότι «στην ίδια ένταση δεν θα είναι, όμως η κυκλοφορία θα θυμίζει τον σχηματισμό του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού Daniel, που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί πάλι μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι με κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές. Και δυστυχώς οι βροχές αυτές θα απασχολήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας.

» Βέβαια δεν θα καθίσει για πολλές ημέρες στο Ιόνιο, σε αντίθεση με τον Daniel, θα βρει διέξοδο σιγά σιγά προς τα ανατολικά. Άρα θα σαρώσει το σύνολο της χώρας. Παρόλα αυτά όμως – και για την περιοχή της Θεσσαλίας – θα πέσει μεγάλος όγκος νερού» σημείωσε ο κ. Μαρουσάκης.

Τέλος, ο Θ. Κολυδάς με την ανάρτησή του στο Twitter με κεφαλαία γράμματα τόνιζε αρχικά ότι «Η ΕΜΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ», προσθέτοντας καθησυχαστικά ότι «μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αν και θάχουμε βροχές, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0