Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.6°C21.3°C
1 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.6°C19.1°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C17.7°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C19.3°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C16.3°C
0 BF 77%
Υπό διάλυση τα λεωφορεία / Δρομολόγιο με ...ανοιχτές πόρτες λόγω βλάβης (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπό διάλυση τα λεωφορεία / Δρομολόγιο με ...ανοιχτές πόρτες λόγω βλάβης (βίντεο)

Οι ανοιχτές πόρτες στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Ένα νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύει τη θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Αυτή τη φορά η καταγγελία αφορά λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο με ...ανοιχτές πόρτες λόγω βλάβης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα λεωφορείο της γραμμής 731 που εκτελεί την διαδρομή από την Ανθούπολη έως δάσος Χαϊδαρίου, κινούνταν με ανοιχτές τις πόρτες λόγω βλάβης, όπως κατέγραψε ένας επιβάτης σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη καταγγελία για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος του ΟΑΣΑ, αφού το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν πρωτόγονα περιστατικά σχεδόν καθημερινά.

Το βίντεο με το λεωφορείο που κινούνταν με ανοιχτές πόρτες

Πολίτες έζησαν «δρομολόγιο του τρόμου» την Τετάρτη (22/3) στο λεωφορείο 040 από τον Πειραιά προς το Σύνταγμα, αφού σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη που «έφτασε» στο avgi.gr, το όχημα είχε φανερά φθαρμένα ελαστικά και άρχισε να «ταλαντώνεται» δεξιά αριστερά.

«Πολλοί επιβάτες όπως και εγώ τρομοκρατηθήκαμε και φωνάζαμε. Μετά από λίγο όταν φτάσαμε στην Συγγρού, ο οδηγός μας ανέφερε πως πρέπει να κατεβούμε από το λεωφορείο διότι είχε βλάβη» είπε ο επιβάτης.  Μάλιστα, όταν οι επιβάτες του δρομολογίου παραπονέθηκαν στον οδηγό του λεωφορείου, ο τελευταίος τους απάντησε «να πάτε στον Μητσοτάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην μιλάει για ασφάλεια στις μεταφορές διότι δεν υπάρχουν», υπογράμμισε ακόμα ο επιβάτης.

Και αυτό δεν ήταν το μόνο επικίνδυνο συμβάν αφού είχε προηγηθεί καταγγελία στα social media για δρομολόγιο του λεωφορείου Α1 προς Βούλα, ο οδηγός του οποίου αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου μπροστά από το Ίδρυμα Νιάρχος γιατί το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας είχε ξεκολλήσει και ήταν έτοιμο να πέσει.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πέσει ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής λεωφορείου της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα και στο οποίο επέβαιναν σχεδόν 40 άτομα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL