Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΟΑΣΑ / Ακόμη ένα δρομολόγιο του «τρόμου» καταγγέλλει επιβάτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΑΣΑ / Ακόμη ένα δρομολόγιο του «τρόμου» καταγγέλλει επιβάτης

Επιβάτες σε δρομολόγιο του «τρόμου» του 040
avgi.gr

Άλλο ένα δρομολόγιο του «τρόμου» βίωσαν οι πολίτες της Αθήνας το βράδυ της Τετάρτης (22/3) στο λεωφορείο 040 από τον Πειραιά προς το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη που «έφτασε» στο avgi.gr, το λεωφορείο που εκτέλεσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε φανερά φθαρμένα ελαστικά. Οι πολίτες που επιβιβάστηκαν, σύντομα ήρθαν αντιμέτωποι με την ακαταλληλότητα του οχήματος, αφού αυτό άρχισε να «ταλαντώνεται» δεξιά αριστερά.

040 με φθαρμένα λάστιχα
avgi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πολλοί επιβάτες όπως και εγώ τρομοκρατηθήκαμε και φωνάζαμε. Μετά από λίγο όταν φτάσαμε στην Συγγρού, ο οδηγός μας ανέφερε πως πρέπει να κατεβούμε από το λεωφορείο διότι είχε βλάβη», λέει ο επιβάτης, τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του avgi.gr.

Φθαρμένα λάστιχα του 040
avgi.gr

Μάλιστα, όταν οι επιβάτες του δρομολογίου παραπονέθηκαν στον οδηγό του λεωφορείου, ο τελευταίος τους απάντησε «να πάτε στον Μητσοτάκη».

«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην μιλάει για ασφάλεια στις μεταφορές διότι δεν υπάρχουν», υπογραμμίζει ο επιβάτης.

Σημειώνεται πως λίγες εβδομάδες πρίν, στην ίδια γραμμή, συνέβη μία παρ' ολίγον τραγωδία, όταν μεγάλο κομμάτι από οροφή του 040 κατέρρευσε, απειλώντας την ακεραιότητα περίπου 40 επιβατών.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι», είχε πει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και την Κατερίνα Ακριβοπούλου ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του συγκεκριμένου λεωφορείου. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL