Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
ΟΑΣΑ / Υπό διάλυση ο στόλος – Ξεκόλλησε εν κινήσει η μεσαία πόρτα λεωφορείου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΑΣΑ / Υπό διάλυση ο στόλος – Ξεκόλλησε εν κινήσει η μεσαία πόρτα λεωφορείου

Υπό κατάρρευση βρίσκεται ο στόλος των αστικών λεωφορείων καθώς σχεδόν καθημερινά συμβαίνουν πρωτόγονα περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο επικίνδυνο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στο λεωφορείο Α1 προς Βούλα και την καταγγελία έκανε στα social media επιβάτης παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει, ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου μπροστά από το Ίδρυμα Νιάρχος γιατί το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας είχε ξεκολήσει και ήταν έτοιμο να πέσει.

Οι επιβάτες κράτησαν τα δύο φύλλα και ο οδηγός κόλλησε την πόρτα με μονωτική ταινία, λέγοντάς τους πως δεν πρόκειται να την ξανανοίξει. Όμως, η πατέντα, όπως αναμενόταν, δεν άντεξε με αποτέλεσμα μπροστά από τον σταθμό Έδεμ και ενώ το λεωφορείο ήταν σταματημένο στη στάση το ξεχαρβαλωμένο φύλλο της μεσαίας πόρτας έπεσε προς τον δρόμο, με τους επιβάτες και τον οδηγό να βάζουν και πάλι μονωτική ταινία για να συγκρατήσουν τη διαλυμένη πόρτα.

«Αν και οδηγός και επιβάτες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό μέσα σε λεωφορείο την ώρα που κινείται με κόσμο μέσα. Είναι θέμα ασφαλείας και με όλα αυτά που γίνονται σκέφτηκα να το αναφέρω παρόλο που κανένας δεν τραυματίστηκε».

screenshot

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL