Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Τι υποστήριξε η 71χρονη που μαχαίρωσε το γιο της - «Τον μπέρδεψα με τον άνδρα μου»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Τι υποστήριξε η 71χρονη που μαχαίρωσε το γιο της - «Τον μπέρδεψα με τον άνδρα μου»

περιπολικό της αστυνομίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η 71χρονη, που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον γιο της στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ισχυρίστηκε κατά την απολογία της ότι μπέρδεψε τον 44χρονο με τον σύζυγό της και τον χτύπησε κατά λάθος με το νύχι της στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, οι αστυνομικοί, που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι, εντόπισαν στον νεροχύτη της κουζίνας τρία μαχαίρια και ένα ψαλίδι με ίχνη αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 71χρονη πάσχει από βαριά κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, ασθενοφόρο παρέλαβε τα ξημερώματα 44χρονο άνδρα με τραύματα στο κεφάλι, από το σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς του.

Ο 44χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και η 71χρονη μητέρα του και ο πατέρας του προσήχθησαν στο Α.Τ. Παύλου Μελά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0