Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Βιασμός 12χρονης - Μαστροπεία / Δεξιός ψάλτης και θεοφοβούμενος ο 53χρονος - Πάνω από 10 οι «πελάτες»-παιδεραστές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης - Μαστροπεία / Δεξιός ψάλτης και θεοφοβούμενος ο 53χρονος - Πάνω από 10 οι «πελάτες»-παιδεραστές

53χρονος βιασμός 12χρονη Κολωνός Ηλίας Μίχος
(INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

Έπαιζε τον δεξιό ψάλτη, τον θεοφοβούμενο, τον υπεράνω πάσης υποψίας, υπό τον μανδύα του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», ο 53χρονος καταστηματάρχης από τον Κολωνό, ο οποίος  σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές αρχές είναι ο πρωταγωνιστής μιας από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Τα ευρήματα της αστυνομίας καταδεικνύουν ότι ο 53χρονος, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον του ανακριτή, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 12χρονη ενώ παράλληλα επί τέσσερις μήνες την εξέδιδε και σε άλλους παιδεραστές. Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον 53χρονο συνελήφθη και 42χρονος με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος επίσης έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Ο 53χρονος είχε δυο προφίλ στα social media. Το ένα ήταν με το πραγματικό του όνομα και είναι γεμάτο με βίντεο που ψέλνει στην εκκλησία του Κολωνού, φωτογραφίες με ιερωμένους αλλά και με πολιτικούς της ΝΔ. 

Το δεύτερο ήταν με ψεύτικο όνομα αλλά καταδεικνύει το πραγματικό ποιόν του, καθώς  μέσω του ψεύτικου προφίλ έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε «πελάτες» – παιδεραστές. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 200 «πελάτες»-παιδεραστές είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την 12χρονη μαθήτρια να καταθέτει ότι έχει βιαστεί από δέκα άτομα.

Η κατ΄εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε η 12χρονη αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας πήγε αμέσως στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Η μητέρα της μικρής που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, οργισμένη δήλωσε στον Alpha πως:  «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε στον Alpha η μητέρα του θύματος η οποία ξεκαθαρίζει πως το μόνο που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου.

H δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου,  αναφέρει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την αστυνομία και έχουν δέσει την υπόθεση καθώς επί ένα μήνα έκαναν συντονισμένες έρευνες.

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η 12χρονη μαθήτρια τον προκαλούσε στέλνοντάς του φωτογραφίες ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL