Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
17.3°C22.9°C
1 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.0°C17.1°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C19.1°C
1 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.4°C
0 BF 88%
Κολωνός / Ο 53χρονος μαστροπός και οι σχέσεις του με τη Ν.Δ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κολωνός / Ο 53χρονος μαστροπός και οι σχέσεις του με τη Ν.Δ

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Φρικιαστικές ήταν οι πράξεις που προέβη 53χρονος καταστηματάρχης, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό και μαστροπεία ενός μόλις 12χρονου κοριτσιού.

Ειδικότερα, σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου. 

Ο 53χρονος που έχει εμπορικό κατάστημα στον Κολωνό, φέρεται όχι μόνο να έχει βιάσει κατ΄ εξακολούθηση τη 12χρονη, αλλά και να ανάρτησε βίντεο της ανήλικης στο διαδίκτυο, καλώντας με αυτόν τον τρόπο κι άλλους να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις με την μικρή κοπέλα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ χρησιμοποιούσε, επίσης, παρανόμως τη 12χρονη στο μαγαζί του για βοηθητικές εργασίες έναντι κάποιας αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είναι παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας και διατηρεί στενές σχέσεις με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κ.α.

Όπως αναφέρει το megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL