Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Κυπαρισσία / Φταίει η «κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του βρέφους που δίνει μάχη για τη ζωή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυπαρισσία / Φταίει η «κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του βρέφους που δίνει μάχη για τη ζωή

περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 20χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε το τεσσάρων μηνών παιδί του, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων, «Αγία Σοφία», στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης, Νίκος Αγγελόπουλος, «οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του 20χρονου είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή από κοινού και καλλιέργεια κάνναβης για ατομική και μόνο χρήση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοκατοχής».

Όσον αφορά στο τι αναφέρει ο κατηγορούμενος για όσα συνέβησαν, ο δικηγόρος Ν. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι «το παιδί είχε μία έντονη κρίση με κλάμα και λόγω του ότι είναι άπειρος, αφού είναι μόνο 20 χρόνων, δεν ήξερε να διαχειριστεί ένα βρέφος τεσσάρων μηνών» και έκανε λόγο για «κακιά στιγμή».

Επίσης, ανέφερε ότι «η μητέρα του βρέφους συμπαρίσταται στον 20χρονο σύντροφό της και υποστηρίζει την εκδοχή του πατέρα για το περιστατικό».

 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας οι οποίοι είδαν πρώτοι το μωρό, το βρέφος έφερε αιμάτωμα στα μάτια ενώ είχε και σπασμένα πλευρά. Αφού το 4 μηνών παιδί μεταφέρθηκε με εντολή των ίδιων γιατρών στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εκεί προσδιορίστηκε ότι τα συμπτώματα έδειχναν «σύνδρομο της ανατάραξης», το οποίο προκαλείται όταν ένα τόσο ευαίσθητο σώμα όσο ενός βρέφους ταρακουνιέται έντονα. Σημειώνεται ότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να προκληθούν αφενός εγκεφαλικές βλάβες και νευρολογικά προβλήματα, όσο και τραυματισμό του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, «Αγία Σοφία», στην Αθήνα και εκεί ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την διερεύνηση εγκλημάτων οικογενειακής βίας. Αμέσως μετά οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του πατέρα.

Τέλος, κρατείται και η μητέρα του παιδιού, καθώς και αυτή αντιμετωπίζει από κοινού τις κατηγορίες κατοχής ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL