Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο σκυλάκια σε φλεγόμενο διαμέρισμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο σκυλάκια σε φλεγόμενο διαμέρισμα

φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες βρήκαν τα δύο σκυλιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά το απόγευμα της Δευτέρα.

Η ένοικος του διαμερίσματος που πήρε φωτιά στην οδό Μάρκου Μπότσαρη της Θεσσαλονίκης γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Το διαμέρισμα υπέστη σοβαρότατες φθορές. Τα δύο σκυλάκια της δεν κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο διαμέρισμα και τα εντόπισαν νεκρά οι πυροσβέστες στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Στο σημείο επιχείρησαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι υδροφόρα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, οι οποίοι κατέφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν έξι ένοικοι της πολυκατοικίας και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Όταν έσβησαν οι φλόγες και υποχώρησαν οι πυκνοί μαύροι καπνοί οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το τραγικό συμβάν των δύο νεκρών σκυλιών.

Για λόγους ασφαλείας είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη.  

https://youtu.be/JW81o0X9XZw

Σύμφωνα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Θεσσαλονίκης, ήταν ένα δύσκολο συμβάν. Τα αιτία που προκάλεσαν τη φωτιά διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0