Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Φωτιά στη βορειοανατολική Αττική / Έβαλε τέλος στη ζωή του βλέποντας καμένο για τρίτη φορά το σπίτι του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φωτιά στη βορειοανατολική Αττική / Έβαλε τέλος στη ζωή του βλέποντας καμένο για τρίτη φορά το σπίτι του

ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ένας 84χρονος συνταξιούχος του εμπορικού ναυτικού βρέθηκε νεκρός στην αυλή του καμένου σπιτιού του, με τα δεδομένα να δείχνουν ότι αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο.

Ο ηλικιωμένος κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν αρχικά υπάκουσε στην εντολή εκκένωσης της περιοχής, μαζί με τη σύζυγό του. Ωστόσο στη συνέχεια πήγε να ελέγξει την κατάσταση της κατοικίας που διατηρούσε στην περιοχή και του αυτοκινήτου που είχε εκεί, ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς είχε καεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν κατά τη διάρκεια πυρκαγιών στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπάθησε να αντιμετωπίσει μόνος του τις φλόγες, αλλά δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται ότι από το ξέσπασμα της φωτιάς χτες, δεν είχε επέμβει στο σημείο κάποιο τμήμα της Πυροσβεστικής. Όπως είπαν περίοικοι, «τώρα ήρθε -και έφυγε. Μας είπαν ότι δεν έχουν νερό».

Το βράδυ μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του, όπως ανέφερε η ίδια. Στη συνέχεια έμεινε για ώρες στη γειτονιά, μαζί με άλλους περιοίκους. 

Τα ξημερώματα, γύρω στις 5, όντας στο εξωτερικό χώρο του σπιτιού του έστρεψε στον εαυτό του κυνηγετικό όπλο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την υπόθεση ήδη έχουν δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία τρία άτομα. Σημειώνεται ότι μετά την τραγωδία έφτασε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής.

 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL