Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Αχ, γιατί, κύριε Πρετεντέρη μας;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αχ, γιατί, κύριε Πρετεντέρη μας;

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Mega
(SCREENSHOT/MEGATV.COM)

Διασκέδασε, όπως ισχυρίζεται, ο καλός συνάδελφος Ι. Πρετεντέρης με το προχθεσινό δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ «Ποιοι και γιατί στοχοποιούν τη Βασιλική Θάνου». Όπου σε αυτούς που ισχυριζόμαστε ότι το κάνουν συμπεριλάβαμε και τον ίδιο. Και λέει ότι μιλάμε για κάποια δίκη που ο ίδιος δεν ξέρει ούτε πότε έγινε ούτε τι αφορούσε, αφού ο ίδιος δεν μετείχε.

Στο όριο ο αναγνώστης της στήλης του μπορεί να πιστέψει ότι ο Πρετεντέρης δεν ξέρει καν για ποιο πράγμα μιλάμε. Ενώ ξέρει. Μόνο που εμείς δεν είπαμε ότι ο Πρετεντέρης κατέθεσε σε κάποια δίκη. Είπαμε ότι, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που ζήτησε η Β. Θάνου κατά του συκοφαντικού δημοσιεύματος του iefimerida, ο Πρετεντέρης ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ της ιστοσελίδας. Δεν κατέθεσε, γιατί στα ασφαλιστικά μέτρα δεν προβλέπεται η εξέταση μαρτύρων.

Αχ, κύριε Πρετεντέρη μας, δεν μας διαβάζετε προσεκτικά. Αλλά γιατί παριστάνετε τον ανήξερο; Την ελευθερία του Τύπου δεν υποτίθεται ότι επιδιώξατε να υπερασπιστείτε; Γιατί το μπουρδουκλώνετε έτσι, δεν είναι ντροπή. Ή μήπως είναι;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL