Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.6°C17.0°C
3 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.5°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.0°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.8°C16.5°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.9°C
0 BF 100%
Ρούλα Πισπιρίγκου / «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα, έχει καταγραφεί» λέει ο δικηγόρος της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρούλα Πισπιρίγκου / «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα, έχει καταγραφεί» λέει ο δικηγόρος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Η ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, φέρεται να της είχε χορηγηθεί ως θεραπεία και όταν το παιδί νοσηλευόταν στο Ωνάσειο σύμφωνα με ισχυρισμούς του δικηγόρου της 33χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Star επικαλέστηκε μαρτυρία νοσηλεύτριας η οποία επισταμένως προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της Πισπιρίγκου, ώστε να τους μεταφέρει την πληροφορία αυτή.

Κατά τον ίδιο λοιπόν, η νοσηλεύτρια ισχυρίζεται ότι ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει για την Τζωρτζίνα, το παιδί βρισκόταν σε «μόνιμη κατάσταση επιληψίας και η κατάσταση της υγείας του ήταν πάρα πολύ επιβαρυμένη».

Η νοσηλεύτρια φέρεται να είπε ότι «μέσα στη μονάδα του Ωνασείου είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη με στόχο τη θεραπεία της 9χρονης», γεγονός που όπως υποστηρίζει ο συνήγορος της κατηγορουμένης, θέτει ερωτηματικά και αμφιβολίες για την νεκροψία.

Μάλιστα όπως είπε ο Όθων Παπαδόπουλος η κεταμίνη που της έχει χορηγηθεί έχει καταγραφεί. Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι η μάρτυρας θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο.

Σημειώνεται ότι το ίδιο έχει αναφέρει και ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει. Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει», ανέφερε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL