Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.7°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.0°C17.7°C
0 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C16.2°C
0 BF 94%
Euroferry Olympia / Βίντεο από τα έγκατα του πλοίου - Με δυσκολία αναπνέουν οι διασώστες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Euroferry Olympia / Βίντεο από τα έγκατα του πλοίου - Με δυσκολία αναπνέουν οι διασώστες

screenshot

Βίντεο με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό των 10 αγνοουμένων στο εσωτερικού του πλοίου «Euroferry Olympia» έρχεται στη δημοσιότητα.

Φωτιά και στάχτη αντικρίζουν οι διασώστες της ΕΜΑΚ, όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσίευσε το kathimerini.gr, ενώ τα καμένα αυτοκίνητα, συνθέτουν το σκηνικό χάους στο εσωτερικό του πλοίου.

https://www.youtube.com/watch?v=08nBmea0WQA

Τα μέλη της 5ης ΕΜΑΚ παρά τις ακραίες συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ερευνούν τους χώρους σπιθαμή προς σπιθαμή, αναζητώντας τους εναπομείναντες αγνοούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι ενώ η φωτιά ξέσπασε στο πλοίο τα ξημερώματα της Παρασκευής και περισσότερες από τρεις ημέρες αργότερα, το γκαράζ «2» εξακολουθεί να φλέγεται.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου τα ξημερώματα της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή ΒΑ της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του Ηγουμενίτσα - Πρίντεζι. Συνολικά, διασώθηκαν 280 άτομα, ενώ νεκρός εντοπίστηκε ένας 58χρονος οδηγός.

Τέλος, όπως έγινε σήμερα γνωστό, το πλοίο μεταφέρεται λιμάνι του Αστακού ώστε να συνεχιστούν εκεί οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης της ΕΜΑΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL