Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και είπε ότι έπεσε από τη σκάλα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη / Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και είπε ότι έπεσε από τη σκάλα

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΟΡΔΕΛΑ
(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Τραγικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των γυναικοκτονιών καθώς ακόμα μία, η 16η φέτος, σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης σύζυγος της άτυχης 29χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Ο νεαρός άντρας, όπως μετέδωσε το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους στην περιοχή της Άβαντος.

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε στις 5 Δεκεμβρίου και η 29χρονη πήγε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενη από τον γυναικοκτόνο.

Στους γιατρούς που είδαν τα σοβαρά τραύματά της, ο σύζυγός της υποστήριξε ότι έπεσε από τη σκάλα.

Οι γιατροί, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα  thrakinea.gr, της έκαναν αμέσως εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, η 29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή καθώς δεν μπόρεσε να ανακάμψει από τα βαρύτατα πολλαπλά χτυπήματα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, παρά τις 4 χειρουργικές επεμβάσεις

Η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL