Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Ant1 / Ζήτησε συγγνώμη μετά από εξώδικο του ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ant1 / Ζήτησε συγγνώμη μετά από εξώδικο του ΠΑΟΚ

ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ
Screenshot/youtube.com

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε περιστατικό διαγωνιζόμενων παικτών στο τηλεοπτικό «Ρουκ Ζουκ», που περιέγραψαν τη λέξη «ΠΑΟΚ» αναφέροντας τη χώρα της Βουλγαρίας.

Πιο συγκεκριμένα κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», ένας εκ των διαγωνιζόμενων ομάδων έπρεπε να βρει τη λέξη Βουλγαρία. Ο παίκτης έδωσε ως λέξη περιγραφής σε συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως, στον επόμενο παίκτη ειπώθηκε η λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά ελέχθη το «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου προς τον ΑΝΤ1 απαίτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

https://youtu.be/MA8XnM-mIIg

Ο Αnt1 από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει το συμβάν ως πολύ σοβαρό λάθος που δεν θα επαναληφθεί.

Η ομάδα του Δικέφαλου με έδρα τη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο για κατάπτυστη αναφορά, ζητώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό άμεση επανόρθωση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται περί μαγνητοσκοπημένης κι όχι για live εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Ant1, αναφέρει «οι διαχρονικές αρχές του Ant1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί» καταλήγει το κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL