Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Μένιος Φουρθιώτης / Του έκοψαν την τηλεόραση, βγάζει εφημερίδα και απειλεί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Του έκοψαν την τηλεόραση, βγάζει εφημερίδα και απειλεί

ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Στη δημοσιογραφία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Μένιος Φουρθιώτης, αφού «λύγισε της φυλακής τα σίδερα», η εταιρεία του ανακοίνωσε την επιστροφή της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά».

Το δημοσιογραφικό μικρόβιο, του πρόσφατα αποφυλακισμένου Μένιου Φουρθιώτη «δεν κρατιέται» κι έτσι θα επανακυκλοφορήσει η εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα του, όπως αναφέρει.

Στην ανακοίνωση χρησιμοποιεί μια απειλητική φράση για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας αφού αναφέρει ότι «για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον όρο που έχει τεθεί στην απόφαση αποφυλάκισής του, ο Μένιος Φουρθιώτης απαγορεύεται να κάνει τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «η εταιρεία Αποκαλυπτικά news ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας "Αποκαλυπτικά", ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας !!!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL