Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Μένιος Φουρθιώτης / Πήρε άδεια για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Πήρε άδεια για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του

Ο Μένιος Φουρθιώτης
(INTIME NEWS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο προφυλακισμένος με βαριές κατηγορίες Μένιος Φουρθιώτης θα απολαμβάνει στις φυλακές Κορυδαλλού ειδική διατροφή καθώς και συνδρομητική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, έκανε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλει ο Μένιος Φουρθιώτης για ειδική διατροφή, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Σύμφωνα με την έγκριση που έδωσε το δικαστικό συμβούλιο, μια φορά την εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του πηγαίνει στη φυλακή συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε άδεια και για συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κάνει συνδρομή σε δυο πλατφόρμες.

Η εξέλιξη αυτή με την έγκριση για την ειδική διατροφή και την συνδρομητική τηλεόραση, μάλλον, εξηγεί και τις αποθεωτικές δηλώσεις που έκανε μέσα από το κελί του για τον Δημήτρη Οικονόμου και την Σοφία Νικολάου.

Ο Φουρθιώτης κατέθεσε και αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα. Ωστόσο, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, που σημαίνει ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία την αποφυλάκιση.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL