Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.9°C17.3°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.7°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C17.7°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.9°C12.9°C
2 BF 74%
Γλυκά Νερά / Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου

Αστυνομία Γλυκά νερά
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των κακοποιών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης διέρρηξαν σπίτι στα Γλυκά Νερά σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας και στη συνέχεια δολοφόνησαν την 20χρονη μητέρα ενός παιδιού 11 μηνών και έδεσαν τον 32χρονο πατέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα γνώριζαν πράγματα για την οικογένεια και ζητούσαν από τον 32χρονο και την 20χρονη βρετανικής καταγωγής σύντροφό του να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με την κατάθεσή του υπέδειξε πολύ γρήγορα που είχαν φυλάξει περίπου 10.000 ευρώ τα οποία προορίζονταν για κάποιες εργασίες σε οικόπεδο που αγόρασαν πρόσφατα, ωστόσο στη συνέχεια οι δράστες ζητούσαν επιπλέον χρήματα απειλώντας το μωρό.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ οι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα από ανασφάλιστο παράθυρο και ακινητοποίησαν τον 32χρονο και την 20χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας και φέρεται να παραφυλούσε.

Στην Ασφάλεια εκτιμούν ότι πιθανότατα οι δράστες είναι σεσημασμένοι, όμως έκαναν λάθη και άφησαν ίχνη.

Την ίδια ώρα σοκαριστικά είναι η όσα είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 20χρονης. Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας είδε τρία άτομα με κουκούλες. «Οι δύο ήταν ψηλοί και ο ένας κοντός. Ο κοντός άρπαξε τη γυναίκα μου και την έδεσε πισθάγκωνα με μια μπλούζα. Εμένα μου έδεσαν χέρια και πόδια με σχοινιά με φίμωσαν με ταινία και με έβαλαν στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι».

«Τους άκουσα να μιλάνε σπαστά ελληνικά. Παρέμειναν στο σπίτι περίπου μία ώρα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου Είδα τη γυναίκα μου αναίσθητη και δεν ήξερα αν ήταν ζωντανή. Το μωρό μας έκλαιγε. Κατάφερα να φτάσω μέχρι το κινητό και να πάρω την Αστυνομία», συμπλήρωσε ο 32χρονος.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια του εγκλήματος οι γείτονες του ζευγαριού οι οποίοι μένουν ακριβώς δίπλα δεν άκουσαν κάτι, όπως και κανείς στην περιοχή, η οποία όμως είναι γενικά αραιοκατοικημένη.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, οι δράστες επικηρύχθηκαν από του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με 300.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL